Уфолози отново показаха труповете на двама истински извънземни в мексиканския Конгрес с

...
Уфолози отново показаха труповете на двама истински извънземни в мексиканския Конгрес с
Коментари Харесай

Конгресът на Мексико пак показа трупове на „извънземни: нови доказателства СНИМКИ

Уфолози още веднъж демонстрираха труповете на двама " същински извънземни "  в мексиканския Конгрес с нови доказателства, че те в действителност са същински. Твърди се, че тези мумифицирани тела са принадлежали на „ нехора “ с хибридна ДНК.

Мексиканският конгрес организира второто си чуване по случая с две безчовечен мумии, открити в Перу, за които преди се твърдеше, че са на 1000 години, пише Daily Mail. Уфологът Хайме Маусан докара със себе си учени на чуването, които обявиха, че тези трупове принадлежат на същински живи същества.
През септември Маусан към този момент показа на Конгреса телата на две странни хуманоидни същества с височина 1 метър, които имат доста тънки тела, сива кожа, огромни глави и три пръста на ръцете и краката.  мумия, извънземно През септември Маусан към този момент показа на Конгреса телата на две странни хуманоидни същества с височина 1 метър Снимка: Daily Mail
Сега уфолог и специалисти, които са изследвали труповете на „ нечовешките същества “, демонстрираха на депутатите резултатите от ново проучване и съгласно тях те потвърждават, че тези трупове не са подправени. Експертите споделиха, че ДНК на тези същества е хибридна, тъй че има съмнение, че те са потомци на хора. Експертите споделиха, че това е по-еволюирала версия на индивида.

От друга страна, Маусан и екип от специалисти обявиха, че тези тела не са от извънземен генезис и задачата на проучването им е да потвърдят, че са същински. В същото време сходни хибридни същества могат да бъдат доказателство за съществуването на извънземни, сподели Маусан.
 мумия, извънземно Маусан и екип от специалисти споделиха, че тези тела не са от извънземен генезис и задачата на тяхното проучване е да потвърдят, че са истински Снимка: Daily Mail
Изследователите декларират, че не е имало безусловно никаква човешка интервенция във физическото и биологичното образуване на тези същества и в това време те най-вероятно са от земен генезис.

Въпреки че Маусан застана твърдо на своите доказателства, че двете мумии на странните създания са същински, презентацията беше подложена на критика от доста специалисти, които още веднъж я нарекоха машинация.
 мумия, извънземно Въпреки че Маусан остана твърдо на своите доказателства, че двете мумии на странни създания са същински, презентацията беше подложена на критика от доста специалисти, които още веднъж я нарекоха измама Снимка: Daily Mail
Последния път, по време на представянето на „ извънземните “ в мексиканския конгрес, Маусан сподели, че тези мумии не са част от земната еволюция, а също и че не са открити на мястото на злополуката на НЛО.

Според него това са били рационални същества и са живели до хората в далечното минало. Но историята на техния генезис остава мистерия.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР